Copyright © REVI Services & Cleaning4U 2014 - 2021

Ons Team

Kwaliteit De diensten die wij leveren moeten aan een kwalitatieve vastgestelde norm voldoen, waarbij het aan een behoefte voldoet die vanzelfsprekend is. Kwaliteit kan alleen geleverd worden door gemotiveerd personeel en we werken tegen een zo goed mogelijke en voordelige prijs, die in verhouding staat met het werk dat geleverd wordt. De kwaliteit mag nooit ten koste gaan van de snelheid van het werk. Schoonmaken is niet zomaar iets het is een vak die door ervaren en gemotiveerde mensen uitgevoerd worden. Daarnaast werken wij met milieu vriendelijke producten wat geen gevaar voor de gezondheid oplevert, ook is ons personeel op de hoogte van de producten waarmee zij werken. Wat voor REVI Services & Cleaning4U voorop staat, zijn de klanten..
REVI-Services&Cleaning4U

Anna Perigault Monte

Directeur

Ik ben Anna Perigault Monte en medeeige- naar van REVI Services & Cleaning4U, dat doe ik samen met mijn partner Willem van der Geest. Waarom dit bedrijf, ik heb een aantal jaren in deze branche gewerkt. Het was helaas niet mogelijk om een vast contract te krijgen. Wij willen kijken waar verberter punten liggen om de klant nog beter te kunnen helpen. Daarom ben ik met Willem “REVI Services & Cleaning4U” gestart. Waar wij naar toe willen is een goede en langdurige relatie met onze klanten.

Willem van der Geest

Directeur

Ik ben Willem van der Geest en zoals Anna al zei, ben ik ook mede-eigenaar van REVI Services & Cleaning4U. Ik zal naast REVI- Computers en REVI-Telecom mij ook bezig houden met “REVI Services & Cleaning4U” Voor Anna is dit bekend terrein en zij zal dan ook de dagelijkse leiding hebben. Ik zal haar dan ook ondersteunen om samen een goed prduct neer te zetten genaamd “REVI Services & Cleaning4U” . En ook ik kijk uit naar een goede en langdurige relatie met onze klanten en dat kan natuurlijk alleen met medewerking van onze medewerkers. Met zijn drieen, onze klanten, medewerkers en wijzelf gaat het zeker lukken.