Copyright © REVI Services & Cleaning4U 2014 - 2021

Over ons

REVI Services & Cleaning4U houdt van schoon en fris Kwalitatief, veilig en betrouwbaar schoonmaakonderhoud: dat is ons vak, ons dagelijks werk. Fris en schoon is dus van optimaal belang, onze medewerk(st)ers zijn u graag van dienst! Ons schoonmaak bedrijf doet meer dan schoonmaken alleen. Wij zijn een jong en milieuvriendelijk, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in schoon- maakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag. Particulieren en Bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse schoonmaak werkzaamheden. REVI Services & Cleaning4U houdt van schoon en fris. Wat doen wij en hoe werkt REVI Services & Cleaning4U tegenwoordig? U kunt bij schoonmaakbedrijf REVI Services & Cleaning4U terecht voor periodieke en of eenmalige schoonmaak werkzaamheden voor woningen en kantoren, Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden brengen wij alle details eerst goed in kaart zodat wij het juiste gereedschap, de beste schoonmaak middelen en een strakke tijdsplanning kunnen realiseren.
REVI-Services&Cleaning4U
Betrouwbaarheid Nieuwe medewerk(st)ers zullen bij indiensttreding aan bepaalde eisen moeten voldoen. Onze mede- werk(st)ers zijn gemotiveerd en hebben een posi- tieve inzet. Integriteit is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie, waar-bij eerlijkheid en oprechtheid van essentieel belang is. Gemaakte afspraken dienen altijd te worden na-gekomen.
Klantvriendelijkheid Onze medewerk(st)ers zijn klantgericht en hebben oog voor de relatie klant en organisatie. Hij of zij anticipeert op communicatie, service als ook verwachtingen, wensen en ideeën. Efficient te werk gaan, door een goede organisatie van je werk. Door de producten op de juiste wijze te hanteren en te gebruiken en niet de kwaliteit van je werk uit het oog verliezen. Het werk kritisch bekijken. Het herkennen van klachten en daarop reageren om in een vroeg stadium deze op te lossen.
Flexibiliteit Onze medewerk(st)ers zijn flexibel, waardoor zij zich zonder problemen kunnen aanpassen aan de ver- anderde omstandigheden in hun werkomgeving. Efficiëntie wordt dan ook niet uit het oog verloren ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hun taak om de klant tevreden te stellen staat voorop. Het is natuurlijk ook dat wij als organisatie flexibel moeten zijn.